В него участваха вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел,

...
В него участваха вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел,
Коментари Харесай

Денков след съвещанието: Няма опасност за територията или гражданите на България

В него участваха вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, министрите на защитата и на вътрешните работи Тодор Тагарев и Калин Стоянов, началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, ръководителят на Държавната организация " Национална сигурност " Пламен Тончев, ръководителят на Държавната организация " Разузнаване " Антоан Гечев и шефът на службата " Военно разузнаване " бригаден военачалник Венелин Венев.

" Както знаете, през последните 24 часа има придвижване на войски, част от армията на Евгений Пригожин, потегли на север към Москва. Затова направихме заседание с разследващите служби, с цел да получим информация, която не е общодостъпна ", означи след срещата академик Денков.

От своя страна министърът на външните работи Мария Габриел сподели, че България има подготвеност за предприемане на евакуация на български жители и чиновници на дипломатическите ни представителства от Руската федерация.

До момента няма заявки от искащи да изоставен страната, сподели Габриел. Тя означи, че Министерство на външните работи следи с нараснало внимание обстановката и напомни, че българските жители са предизвестени да заобикалят пътувания по отношение на военното напрежение в региона на Ростов на Дон.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР